0

Salem Al Fakir i Dom kallar oss artister


Vill rekommendera programmet "Dom kallar oss artister" på SVT 20.30 måndagar. Ikväll var det med Salem Al Fakir. Det är ett schyst program där man får lite inblick hos svenska artister. Vilken musik de växt upp med, vad de lyssnar på nu, scener på plats; bl.a. på turné och slutar alltid med en livespelning i en intim setting.


Se kvällens program med Salem och hans snyggingar till band här:
0

Fasiken!


Det är tredje gången jag glömmer mina vantar på tåget!En av mina favoritsysselsättningar är att dela musik med andra. Lyssna, associera och komma på något annat, spela det, diskutera vad man gillar och inte och så kan det spinna på så i timmar. Hade glädjen att göra detta i helgen med någon som har väldigt bra musiksmak! Vi kom bland annat in på musik som jag lyssnade mycket på i mina yngre dar. Soulig DJ hip hop eller vad man ska kalla det för. RJD2, Dj Shadow, Cut Chemist, Propellerheads, Avalanshes osv.


Älskar att vi börjar sent i skolan på måndagar. I morse blev det nybakta scones med klarnat smör, 5 min ägg och naturell yoghurt med agave, bär, valnötter, kokosflingor, mums!


Good to go!